Haix Airpower P6 High

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Päämiehen varastosta Suomesta, toimitusaika 4-5 arkipäivää

Hinta: 199,00 19900 219,00 € 21900
Määrä: kpl
Erona malliin P3 on se, että P6-mallissa on pohjan reunassa nahkaa, mikä tekee jalkineesta kestävämmän kuin malli P3, joka soveltuu vain asutuskeskuskäyttöön.

Haixin kevytmaihari, jossa suurin osa nahasta on korvattu hyvin hengittävällä erikoiskestävällä kankaalla. Erona malliin P3 on se, että P6-mallissa on pohjan reunassa nahkaa, mikä tekee jalkineesta kestävämmän kuin malli P3, joka soveltuu vain asutuskeskuskäyttöön. Varsikengässä on vedenpitävä, 25 % normaalia Gore-Texiä hengittävämpi Gore XCR. Antistaattinen sekä öljyn ja bensan kestävä pohja Airpower P, joka ei mustaa. Integroitu jalkaholvin tuki ja kiertojäykkä pohja antavat hyvän sivuttaistuen jalalle. Haix ilmajärjestelmä kuljettaa kosteutta pois kengästä.

Kaikki nämä huippuominaisuudet sekä Haix-laatu tekevät Haix Airpower P6- jalkineista täydelliset maiharit vaativaan ammatti- ja siviilikäyttöön. 

Airpower P6 on saatavana englantilaisin kokonumeroin puolen numeron välein. Mitoitus suomalaisittain tiukka, joten valitse suoraan yhtä numeroa isompi koko kuin mihin olet kotimaisissa tottunut. Jos kuitenkin aprikoit kahden koon välillä, valitse suurempi.

Kaikissa Haix-kengissä on puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu sekä vedenpitävissä kalvojalkineissa yhden vuoden vedenpitävyystakuu.   Takuu asioissa ottakaa ensin yhteys jälleenmyyjään  info@varustetukku.fi

Käytä vain suositeltuja Hey-hoitotuotteita, jotka säilyttävät erikoismateriaalien ominaisuudet. Hey Impra Active Polish -lankki ei tuki nahan huokosia, eikä siis vaikuta haitallisesti jalkineen hengittävyyteen kuten käy, jos sivelet näihin tavallista jatsarirasvaa tai intin lankkia. Hey Impra Leder -nahan kyllästespray tekee nahasta vettähylkivän säilyttäen se hengittävyyden. Gore-Tex-yhteensopiva.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.