Haix Tapio

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Hinta: 309,00 30900
Määrä: kpl

Haix Tapio on korkeavartinen vaellus- ja metsästysjalkine, jossa on suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti...

Haix Tapio on korkeavartinen vaellus- ja metsästysjalkine, jossa on suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti. Päällinen on hengittävää ja vettähylkivää öljyttyä nupukkinahkaa. Kärjen kumisuojus suojaa varpaita ja erikoisvahvat nauhakiinnittimet varmistavat etteivät nauhat aukea kesken vaelluksen. Pohjan kuviointi on karkea ja pitää myös märässä ja kylmässä. Kestävä kumiseos takaa jalkineelle pitkän käyttöiän sekä vakauttaa askelta epätasaisessa maastossa. Se suojaa niin öljyltä kuin bensiiniltäkin.


Kengän vuori koostuu 4-kerroksisesta Gore-Tex –laminaatti Cambrelle® -kankaasta. Vuori kestää hyvin hankausta ja mukautuu eri ilmastoihin. Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Pehmustettu vuori estää hiertymien ja rakkojen syntymistä. Jalkineen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa iskua. Ne ovat myös täysin konepestävät.


Haix Tapio on kestomenestyjä, jolla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.

Kaikissa Haix-kengissä on  vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu sekä vedenpitävissä kalvojalkineissa yhden vuoden vedenpitävyystakuu.   Takuu asioissa ottakaa ensin yhteys jälleenmyyjään  info@varustetukku.fi.

 

Koot: EU 40 - 49

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.