CamelBak Octane LR+2L Black/skydiver

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa Kokkolassa, toimitusaika 3-4 arkipäivää

Hinta: 89,00 8900 149,00 € 14900
Määrä: kpl

Minimalisteille 2+ tunniksi

Erityisesti juoksuun suunniteltu ultrakevyt multisport-juomareppu 2+ tunnin suorituksiin. Oikea valinta pidemmälle lenkille, kun mukaan ei tarvita paljon muuta kuin vettä. Soveltuu hyvin seikkailukisoihin. 
Juomarepun ihanan kevyt, elastinen materiaali istuu erittäin hyvin selkään. Kapean mallin ansiosta myös repun hikipinta-ala on pienempi, eikä reppu hiosta niin paljon. Minimalistiseen reppuun mahtuu mukaan nesteen lisäksi muutamat tärkeimmät tavarat repun yläosaan. Isoissa lantiovyön verkkotaskuissa pikkutavarat on helposti saatavilla myös lenkin aikana. Juomasäiliön voi myös täyttää repun alaosan kautta poistamatta sitä repusta. Mallissa integroidut heijastimet ja turvapilli. 
 
Octane LR juomarepussa on erikoisuutena vaakatasossa lantiolla oleva juomasäiliö. CamelBak Antidote Lumbar 2L juomasäiliö on sijoitettu matalana lantiovyön sisään, joka vähentää veden hölskymistä. Säiliöllä on oma eristetty tasku, joka pitää juoman viileänä pidempään. Antidote säiliön iso Airlight suuaukko helpottaa säiliön täyttöä ja puhdistusta. Mukana PureFlow juomaletku varustettuna lukittavalla Ergo HydroLock venttiilillä sekä luotettava Big Bite Valve suukappale. Letkun saa Quick Link pikalukituksella irti säiliöstä, mikä helpottaa sen puhdistusta ja täyttöä. Lisäksi juomasäiliön letkulle on toisessa olkaviilekkeessä pussi, jolloin letku ei pääse heilumaan juostessa.  
Tilavuus 5,5L + säiliö 2L. Selkäosan korkeus 41cm. Paino 370g ilman säiliötä. Säiliöllä 570g. 
Ulkomitat: 43x18x10cm 
Fabric Specs: 70D Diamond RipStop Nylon.  
Repulla kahden vuoden ja juomasäiliöllä sekä letkulla 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.