Haix Fire Hero 2

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Päämiehen varastosta Suomesta, toimitusaika 4-5 arkipäivää

Hinta: 379,00
Määrä: kpl

Yksi markkinoiden johtavista sammutusjalkineistaSammutusjalkine Haix Fire Hero 2

Sammutusjalkine Haix Fire Hero 2 on eurooppalaisen johtavan sammutusjalkinevalmistajan Haixin huippumalli.

Se on valmistettu 2,5 -2,7 mm  (etujalka) ja 2,0 - 2,2 mm (varsi) vahvasta vesikestonahasta. Fire Hero 2 on kevlar-viiltosuojattu moottorisahalla tapahtuvaan työskentelyyn viiltosuojaluokan 2 (24 m/s) mukaan. Siinä on Gore Crosstech-4-kerroslaminointi,  joka on vedenpitävä, hengittävä, ja antaa suojan bakteriologisia vaaroja ja ruumiinnesteitä vastaan.

Anatominen pohjallinen siirtää kosteutta ja on antibakteerinen. Carbon HX-varvassuoja, naulaanastumissuoja.

Erittäin pitävä antistaattinen, öljyn ja bensan kestävä kumiprofiilipohja Fire 01, optimoitu käyttöön liukkaissa olosuhteissa märällä, jäällä ja lumessa. Täyttää standardin mukaisen parhaan pitävyysluokan EN 15090:2012 + SRC.

Haix-ilmajärjestelmä kuljettaa kosteutta pois jalkineesta ja pitää jalan kuivempana. HD-kärkisuojaus pidentää jalkineiden käyttöikää. Vario Wide Fit-järjestelmässä voidaan valita pohjallinen oman jalan mukaan kolmesta eri vaihtoehdosta. Haix MSL-järjestelmä huolehtii hyvästä iskunvaimmenksesta pohja koko alueella, sekä antaa erittäin hyvän eristyksen kylmää ja kuumaa vastaan.

Haix Fast Lacing Fit -nauhoitusjärjestelmän avulla voidaan jalkine pukea nopeasti. Kukin käyttäjä säätää tämän kaksivyöhykenauhoituksen omalle jalalleen sopivaksi, jolloin jalkinet istuvat jalkaan ja tukevat jalkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Integroitu nilkan suoja antaa toivotun lisäsuojan.

Haix 3Z -protektorit suojaavat jalan arkoja alueita. Sun Reflect heijastaa auringonsäteitä pois nahan pinnasta pitäen jalkineet viileämpinä lämpimällä kelillä.

Varren korkeus 27 cm.

Jalkineen normitus: CE 0197 EN 15090:2012 HI3 CI AN M SRC - tyyppi F2A.

Valmistaja suosittelee sammutusjalkineiden hoitoon Hey Impra Active Polish -lankkia, joka hoitaa nahkaa mutta ei tuki sen huokosia, eikä näin ollen vaikuta haitallisesti jalkineiden hengittävyyteen. Nahan kyllästämiseen suositellaan Hey Impra Leder nahan kyllästesprayta. Uusina jalkineita ei tarvitse käsitellä, ne on käsitelty tehtaalla ja ovat valmiit käyttöönotettaviksi.

 Kaikissa  Haix-jalkineissa on yhden (1) vuoden  materiaali- ja valmistusvirhetakuu  sekä  kalvojakineissa  yhden  (1) vuoden  vedenpitävyystakuu.

Linkki tuotekorttiin

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.