HAIX Airpower XR91

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Päämiehen varastosta Suomesta, toimitusaika 4-5 arkipäivää

Hinta: 359,00 35900
Määrä: kpl

Airpower XR91 on suunniteltu erilaisiin pelastus- ja sammutustöihin.

 

Airpower XR91 on suunniteltu erilaisiin pelastus- ja sammutustöihin. Päälimateriaali on täysin vedenpitävää ja hengittävää nahkaa. Nahan Sun Reflect -ominaisuus vähentää auringon vaikutusta suorassa auringonvalossa. Säteet heijastuvat pois pitäen nahan ja jalan viileänä. Pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta. Se kestää kulutusta ja takaa pidon myös kylmällä säällä. Tahraamaton pohja kestää erinomaisesti kuumutta, liekkejä, öljyä ja bensiiniä. Naulaanastumissuoja on täysin metallivapaa! Haix HD-turvakärki on anatomisesti muotoiltu ja hyvin pehmustettu. Profiloitu kumiseos takaa pitkäaikaisen kestävyyden.


Sisävuoren ominaisuuksia on mm. laminoitu 3-kerroksinen vedenpitävä ja hengittävä CROSSTECH-kalvo. Vuori kestää hyvin hankausta ja siinä on hyvä läpäisynesto bakteereja ja viruksia vastaan, joita saattaa tulla veren tai muiden ruumiineritteiden mukana. Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Pestävät, kuitukankaasta tehdyt pohjalliset imevät hyvin kosteutta. Patentoitu Haix 2-vyöhykenauhoituksen ansiosta kengät ovat todella nopea pukea jalkaan, mutta pitävät sen myös tukevasti paikallaan. Hyvin suojatut nauhat estävät etteivät ne jää kiinni mihinkään kesken nopean toiminnan.


EN ISO 20345: 2012 / EN 15690: 2012 -sertifioitu
 

Kaikissa  Haix-jalkineissa on yhden (1) vuoden  materiaali- ja valmistusvirhetakuu  sekä  kalvojakineissa  yhden  (1) vuoden  vedenpitävyystakuu.

  • Suojaa kemikaaleja, bakteereja ja viruksia vastaan
  • Nopea pukea jalkaan
  • HD-turvakärki


Koot: UK 3,5 - 14
         EU 36 - 50

 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.