Haix Airpower XR1

Päämiehen varastosta Suomesta, toimitusaika 4-5 arkipäivää

Hinta: 349,00 34900
Määrä: kpl

Airpower XR1 on seuraavalle tasolle viety turvajalkine pelastushenkilöstölle ja muille raskaan alan ammattilaisille. Päälimateriaali on täysin vedenpitävää ja hengittävää nahkaa. Nahan Sun Reflect -ominaisuus vähentää auringon vaikutusta suorassa auringonvalossa. Säteet heijastuvat pois pitäen nahan ja jalan viileänä. Pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta. Se kestää kulutusta ja takaa pidon myös kylmällä säällä. Tahraamaton pohja kestää erinomaisesti kuumutta, öljyä ja bensiiniä. Pohjan uudenlainen kuviointi parantaa pitoa liukkaissa olosuhteissa. Komposiittikärki on täysin metallivapaa!


Sisävuoren ominaisuuksia on mm. laminoitu 3-kerroksinen vedenpitävä ja hengittävä CROSSTECH-kalvo. Vuori kestää hyvin hankausta ja siinä on hyvä läpäisynesto bakteereja ja viruksia vastaan, joita saattaa tulla veren tai muiden ruumiineritteiden mukana. Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Pestävät, kuitukankaasta tehdyt pohjalliset imevät hyvin kosteutta. Pohjallisten Airflow-kanavat viilentävät jalkaa korkeissa lämpötiloissa. Käyttäjä voi valita kolmesta pohjallisesta omaan jalkaansa parhaiten sopivat lisäten näin kengän istuvuutta. Haix EasyZip -vetoketjukiinnityksen ansiosta kengät ovat todella nopea pukea jalkaan, mutta pitävät sen myös tukevasti paikallaan. Hyvin suojatut nauhat estävät etteivät ne jää kiinni mihinkään kesken nopean toiminnan. Lenkki varren takaosassa helpottaa kengän jalkaan vetämistä.
 

Kaikissa Haix-kengissä on  vuoden vedenpitävyys- ja yhden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu, myös ammattikäytössä

Varren korkeus 19 cm. Jalkineen normitus: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC.

 

  • Suojaa kemikaaleja, bakteereja ja viruksia vastaan
  • Nopea pukea jalkaan
  • Komposiittikärki
  • Istuvuutta pystyy säätämään


Koot: UK 3,5 - 15
         EU 36 - 51

Tuotekuvaus

 

Arvostele tämä tuote

26.06.2017 - Petteri

Loistava kenkä! Suojaa, tukee, pitää jalan kuivana ja talvella on riittävän lämmin normaaliin työskentelyyn. Vaikka kenkä on paksun ja kömpelön näköinen se kuitenkin on käytössä miellyttävämpi kuin perus Jalas tai Sievi. Nauhoitus toimii erittäin hyvin. Muutaman kerran piti nauhoja säätää mutta sen jälkeen niihin ei ole tarvinnut koskea.
Kyllä kengät ovat todella kalliit mutta nyt reilun vuoden käytön jälkeen ei ole mitään valittamista.