Haix Airpower XR21

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tilaustuote, toimitusaika 10-21 vuorokautta

Hinta: 289,00 28900
Määrä: kpl

Sertifikaatti:                                    CE EN ISO 20345: 2011 S3 HRO HI CI WR
Naulaanastumissuoja:                    Kyllä
Pintamateriaali:                             Nahka
Väri:                                               Musta
Korkeus cm :                                 18,0 cm
Sähköisesti hajottava:                   Ei
Vedenkestävyys:                           Vedenpitävä Gore-Tex kalvo
Turvakärki:                                     Kyllä
Sertifioitu ortopedisille pohjallisille: Kyllä
Turvaluokitus:                                S3
Ei viiltosuojattu
Nahan paksuus:                            2,0 - 2,2
Kiinnike:                                         Klassinen nauhoitus
Paino                                             931 grammaa
 
Tuotetiedot "HAIX Airpower XR21"
HAIX Airpower XR21 on turkiksilla vuorattu turvakenkä, joka takaa lämpimät jalat, vaikka ulkona oleva talvisää olisi jäinen. Karu kulutuspinta tarjoaa liukastumiskestävyyden ja erinomaisen eristeen kylmää vastaan. Valmistuksessa käytetty hiukan pehmeämpi kumiseos toimii samalla tavalla kuin talvirengas tarjotakseen maksimaalisen pidon.
Muta, lumi ja sade eivät pääse tunkeutumaan. Nahka, josta HAIX Airpower XR21 on valmistettu, on hydrofobisoitu ja sen seurauksena tehty vettä hylkiväksi. Samaan aikaan useita kerroksia GORE-TEX ® -laminaattia tarkoittaa, että se on erittäin hengittävä. Kosteus haihtuu ja poistuu, kun taas nopeasti kuivuva fleece-pohjallinen auttaa myös imemään hikeä. Jalkasi pysyvät lämpiminä, mutta kuivina koko päivän.
Kauppiaiden ja teollisuustyöntekijöiden käyttöön suunniteltujen työsaappaiden on oltava kestäviä, vakaita ja kestäviä. Airpower XR21: ssä on varvasuojus ja metalliton puhkaisusuoja. Siinä yhdistyvät turvallisuus ja korkea käyttömukavuus. Tämä on myös kenkä, joka sopeutuu jalkojesi luonnolliseen muotoon. Voit valita kolmesta pohjallisesta kapeasta leveään, jotta voit tehdä yksilöllisiä säätöjä. Löydät myös, että varpailla ja jalkapalloilla on runsaasti tilaa edessä. Painepisteitä tai rakkuloita ei esiinny edes monen tunnin käytön jälkeen.
Antistaattinen, bensiiniä ja liukastumista estävä - täydellinen suoja kauppiaille ja teollisuuden työntekijöille
Airpower XR21 takaa oikean työterveys- ja työturvallisuustason. Se täyttää turvallisuusluokan S3 vaatimukset, mukaan lukien varvasuojus, joka auttaa estämään loukkaantumiset, jos raskaat vaihtoehdot, kuten työkalut tai rakennusosat, putoavat jalkoihisi. Lasikuidusta valmistettu varvas on valmistettu erityisestä vahvistetusta komposiitista ja on huomattavasti kevyempi kuin tavanomainen teräs korkki.
Tavaranpohjan pohja on sekä antistaattinen että lävistyskestävä. Tämä suojaa jalkasi teräviltä ja teräviltä esineiltä, ​​kuten nauloilta, lasinsirpaleilta ja kiviltä. Se kestää myös bensiiniä, öljyä ja muita vaarallisia aineita.
Jos työskentelet ulkona talvella, huomaat usein liikkuvan jäisellä maastolla. Tarvitset turvakenkän, joka antaa vakaan otteen eri pinnoille, ja juuri tämän tarjoaa Airpower XR21: n erityisen kulutusta kestävä ja liukastumaton ulkopohja.
Mukavasti vuorattu ja erittäin hengittävä - maksimaalisen ilmastomukavuuden takaamiseksi
Airpower XR21 -mallissa on HAIX: n erityisesti kehittämä ilmastointijärjestelmä, joka käyttää kävelyn aikana syntyneitä pumppausliikkeitä kosteuden siirtämiseen akselille ja kielelle sijoitettuihin aukkoihin. Tämä tarjoaa maksimaalisen ilmastomukavuuden. Nopeasti kuivuva erikoispohja ja fleece-pohjallinen imevät myös hikeä.
Tavaran pohja antaa erinomaisen lämmön ja kylmän eristeen, jotta jalat eivät jäätyisi talvella. Turkisjäljitelmä antaa lisää lämpöä.
Yläosa

 • HAIX Airpower XR21 on valmistettu korkealaatuisesta härän nahasta, joka on myös hydrofoboitu. Tämä kemiallinen käsittely tekee materiaalista vedenpitävän.
 • Yläosan erikoispigmentit heijastavat auringon voimakkaita säteitä, joten vähemmän lämpöä kulkeutuu jalkoihisi.
 • Lisäkumikorkki tarjoaa vahvistuksen kärjessä, joka auttaa välttämään nahan kulumista.
 • Käytännölliset kevyet nauhoituselementit tarkoittavat, että tavaratila on helppo kiinnittää.
Vuori, täytteet, pohjallinen
 • Nelikerroksinen GORE-TEX ® -materiaali tekee Airpower XR21: stä sekä vedenpitävän että erittäin hengittävän. Kosteus ei pääse tunkeutumaan. Samalla hiki pystyy haihtumaan ja poistumaan.
 • Tekonahkainen vuori pitää jalkasi lämpimänä talvella.
 • Nopeasti kuivuva fleece-pohjallinen ja anatomisesti muotoiltu sisustus yhdistävät hikoilun ja pitävät jalat miellyttävän kuivina. Upotus voidaan poistaa ja pestä tarvittaessa.
 • Vuorissa käytetty fleece on erityisen kulutusta kestävä ja antaa maksimaalisen ilmastomukavuuden.
 • Tavaran kengänsuojus estää loukkaantumiset, jotka voivat aiheutua putoavista esineistä, ja sen etuna on erityisen kevyt.
 • Kapea kantapään ja nilkan alue takaa hyvän varpaiden ja kantapään välisen liikkeen ja tarjoaa vakautta, kun taas akselin pehmeä mansetti estää kaiken hieronnan takaa.
 • Saatavana on kolme erilaista pohjallista, joiden avulla voit säätää kengän leveyttä omien tarpeidesi mukaan. Ne voidaan poistaa ja pestä tarvittaessa. Airpower XR21 toimitetaan vakiona punaisena (keskikokoisena). Vario Fit -sisäpohjia voi tilata.
Pohja
 • Airpower XR21: n pohja on luistamaton ja antaa tukevan jalansi jäiselle tai märälle alustalle. 
 • Se tarjoaa erinomaisen eristeen kylmää ja lämpöä vastaan ​​300 ° C: n lämpötilaan saakka.
 • Pohja kestää myös bensiiniä ja öljyä.
 • Lisäksi se, että se on väriltään nopea, tarkoittaa, että et jätä mustia jälkiä vaaleanpunaisiin lattiaan tai laatoihin.
 • Integroitu iskuja vaimentava PU-kiila pehmentää askeleitasi kulkiessasi ja vähentää niveliin ja selkärankaan kohdistuvaa painetta.

HAIX Airpower XR21 on ihanteellinen talvikenkä teollisuuden työntekijöille ja kauppiaille. Erittäin hengittävä, siinä on myös viihtyisä turkivuori. Työssä ollessasi jalkasi pysyvät lämpiminä. Tavaran fleece-pohjallinen auttaa myös imemään kosteutta. Airpower XR21: n valmistuksessa käytetty nahka on hydrofoboitu niin, että se on vedenpitävä. Varvasuojus auttaa merkittävästi työturvallisuutta ehkäisemällä loukkaantumisia. Tavaran luistamaton pohja on bensiiniä kestävä. Tutustu talon HAIX Airpower XR21 -talvikengän etuihin!

Kaikissa  Haix-jalkineissa on yhden (1) vuoden  materiaali- ja valmistusvirhetakuu  sekä  kalvojakineissa  yhden  (1) vuoden  vedenpitävyystakuu

Takuu asioissa ottakaa ensin yhteys jälleenmyyjään  info@varustetukku.fi.

Takuukäsittely on nopeaa, joustavaa ja varmaa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.