Haix Black Eagle Safety 50 High

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Hinta: 279,00 27900
Määrä: kpl

Safety 50 High -jalkine on korkeavartinen S3-luokan turvajalkine, joka on tarkoitettu ammatti- ja harrastekäyttöön. Päälimateriaali on täysin vedenpitävää ja hengittävää nahkaa. Nahan Sun Reflect -ominaisuus vähentää auringon vaikutusta suorassa auringonvalossa. Säteet heijastuvat pois pitäen nahan ja jalan viileänä. Pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta. Anti-Slip -kuvioinnin ansiosta kenkä sopii erinomaisesti kaikkiin olosuhteisiin. Tahraamaton pohja kestää kuumutta, öljyä ja bensiiniä. Naulaanastumissuoja on täysin metallivapaa!

Sisävuoren ominaisuuksia on mm. laminoitu kolmikerroksinen vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex -kalvo. Vuori kestää hyvin hankausta ja Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Airflow-kanavoitu antibakteerinen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa painetta. Lämmöneristyskykynsä ansiosta jalkine on ihanteellinen myös kylmällä säällä. Patentoitu 2-vyöhykenauhoitus takaa nopean nauhojen säädön.

Anatomisesti muotoiltu ja ja ultrakevyt HAIX® Composite turvakärki on valmistettu kuituvahvisteisesta muovista ja se täyttää korkeimmatkin turvallisuusvaatimukset.
Testattu DIN EN 61340-4-3:2002 -standardin mukaisesti.

Haix-jalkineilla on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
 

  • Kevyt
  • Antistaattinen
  • Metallivapaa

  • Koot: UK 3 - 15
             EU 35 - 51
     

 


Koot: UK 3 - 15
         EU 35 - 51

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.