Haix Black Eagle Safety 50 Mid

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Päämiehen varastosta Suomesta, toimitusaika 4-5 arkipäivää

Hinta: 229,00 22900
Määrä: kpl

 

Safety 50 Low -jalkine on S3-luokan turvajalkine, joka on tarkoitettu ammatti- ja harrastekäyttöön. Päälimateriaali on täysin vedenpitävää ja hengittävää nahkaa. Nahan Sun Reflect -ominaisuus vähentää auringon vaikutusta suorassa auringonvalossa. Säteet heijastuvat pois pitäen nahan ja jalan viileänä. Pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta. Anti-Slip -kuvioinnin ansiosta kenkä sopii erinomaisesti kaikkiin olosuhteisiin. Naulaanastumissuoja on täysin metallivapaa!


Sisävuoren ominaisuuksia on mm. laminoitu kolmikerroksinen vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex -kalvo. Se kestää hankausta ja siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Airflow-kanavoitu antibakteerinen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa painetta. Lämmöneristyskykynsä ansiosta jalkine on ihanteellinen myös kylmällä säällä. Tahraamaton pohja kestää kuumutta, öljyä ja bensiiniä. Smart-Lace -nauhojen ansiosta kenkä on helppo ja nopea pukea jalkaan, eikä se tuo paineen tunnetta kiristäessä.


Anatomisesti muotoiltu ja ja ultrakevyt HAIX® Composite turvakärki on valmistettu kuituvahvisteisesta muovista ja se täyttää korkeimmatkin turvallisuusvaatimukset.


Testattu DIN EN 61340-4-3:2002 -standardin mukaisesti.


Kaikissa Haix-kengissä on puolen vuoden vedenpitävyys- ja yhden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

 

  • Kevyt
  • Antistaattinen
  • Metallivapaa

Tuotekortti


Koot: UK 3 - 15
         EU 35 - 51

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.