HAIX Airpower XR22

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Hinta: 229,00 22900 249,00 € 24900
Määrä: kpl

Haixin kokonahkainen S3-luokan varvas- ja naulaanastumissuojattu turvamaihari, jossa vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex. Jalkine on normin mukainen CE-hyväksytty turvajalkine, jossa on teräskärki ja teräspohja. Leveä hyvin suomalaiseen jalkaan sopiva lesti. Integroitu jalkaholvin tuki ja kiertojäykkä pohja antavat hyvän sivuttaistuen jalalle. Vahvaa 2,0 - 2,2 mm paksua nahkaa. Kärjen CeramX-suojaus pidentää jalkineen käyttöikää. Pohja antistaattinen, öljyn ja bensan kestävä Xare, ei mustaa ja pitää hyvin myös märällä ja kylmällä. Kaikissa Haix-turvajalkineissa on kaksinkertaisesti pehmustettu teräskärjen etureuna, ja teräskärki on lämpöeristetty, jolloin se ei hohkaa kylmää. Jalkineessa on hyvin tilaa varpaissa.  Turvajalkine vaativaan harraste- ja ammattikäyttöön. CE EN ISO 20345:2004 S3 CI WR.

Haix Airpower X22 on tarkoitettu vaativaan ammatti- ja siviilikäyttöön. Puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu, sekä yhden vuoden vedenpitävyystakuu - myös ammattikäytössä.

Airpower X22 on saatavana ranskalaisin kokonumeroin yhden numeron välein. Mitoitus vastaa hyvin suomalaista mitoitusta. Jos kuitenkin aprikoit kahden koon välillä, valitse suurempi.

Kaikilla myymillämme Haix-jalkineilla on Suomen maahantuojan täysi takuu - takuukäsittely on nopeaa, joustavaa ja varmaa.

Käytä vain suositeltuja Hey-hoitotuotteita, jotka säilyttävät erikoismateriaalien ominaisuudet. Hey Impra Active Polish -lankki ei tuki nahan huokosia, eikä siis vaikuta haitallisesti jalkineen hengittävyyteen kuten käy, jos sivelet näihin tavallista jatsarirasvaa tai intin lankkia. Hey Impra Leder -nahan kyllästespray tekee nahasta vettähylkivän säilyttäen se hengittävyyden. Gore-Tex-yhteensopiva. 

Haix_kokotaulukko.jpg

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.