Haix Ranger GSG9-X

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Päämiehen varastosta Suomesta, toimitusaika 4-5 arkipäivää

Hinta: 299,00 29900 309,00 € 30900
Määrä: kpl
Maihari Haix Ranger GSG9-X on kokonahkainen vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex -maihari, jossa on Vibram 016-pohja.

Uusi

Maihari Haix Ranger GSG9-X

 
 

Maihari Haix Ranger GSG9-X on kokonahkainen 2,0 - 2,2 mm vahvasta nahasta valmistettu vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex -maihari, jossa on Vibram 016-pohja. Gore-Tex-4-kerroslaminaatti on kestävä, ja antaa suojaa myös kemikaaleja vastaan.

Antibakteerinen kosteutta johtava pohjallinen ei haise märkänäkään. Kevlar-naulaanastumissuoja on metalliton ja joustava. Pohja Vibram 016 pitää hyvin myös märällä ja kylmällä, ja on öljyn ja bensan kestävä sekä antistaattinen. Pohjassa on koko alueella hyvä eristys kylmää ja kuumaa vastaan. Pohja on erittäin hyvin rullaava, sekä kiertojäykkä antaen hyvän sivuttaistuen jalalle.

Haix-ilmajärjestelmä kuljettaa kosteutta pois jalkineesta pitäen jalan kuivempana. Näin Ranger GSG9-S soveltuu hyvin myös käyttöön, jossa ollaan osa ajasta sisällä.

Haix Smart Lacing -nauhoitus on helppokäyttöinen, ja se jakaa nauhoituksen kiristyksen tasaisesti. Kaikki nauhalenkit ovat suljettua mallia. Päälinahan Sun Reflect -käsittely heijastaa auringon valoa pois jalkineesta pitäen jalkineen viileämpänä. Kärjen ja kannan ylös vedetty kivirantti pidentää jalkineiden käyttöikää.

Jalkineen normitus: CE EN 20347:2012 O3 HRO HI CI WR FO SRA

Varren korkeus 18,5 cm.

Jalkineiden hoitoon valmistaja suosittelee Hey Impra Active Polish lankkia ja Hey Impra Leder nahan kyllästesprayta. Uutena jalkineille ei tarvitse tehdä mitään, sillä ne on tehtaalla käsitelty ja valmiit otettavaksi käyttöön.

Kaikissa Haix-kengissä on puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu sekä vedenpitävissä kalvojalkineissa yhden vuoden vedenpitävyystakuu.   Takuu asioissa ottakaa ensin yhteys jälleenmyyjään  info@varustetukku.fi

Takuukäsittely on nopeaa, joustavaa ja varmaa.

Linkki valmistajan sivuille

Tuotekortti

.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.